Het voordeel van de combinatie

Allianz en Yarden combineren hun ervaring en expertise op het gebied van alles wat met overlijden te maken heeft. En bieden een aantrekkelijk en compleet combinatiepakket van een uitvaartverzekering en een overlijdensrisicoverzekering. Daarmee regelt u de financiële zaken voor de nabestaanden. En weet u wat u achter laat.

Eén telefoonnummer bij overlijden

Mocht u onverhoopt komen te overlijden, dan hoeven uw nabestaanden maar één telefoonnummer te bellen. Yarden is hiervoor 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via 0800 - 8192. Yarden zet direct alles in werking om in afstemming met uw nabestaanden uw uitvaart te verzorgen. Daarnaast informeert Yarden automatisch Allianz.
Bel bij overlijden 0800 - 8192

Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card

Kiest u voor de combinatie van de uitvaarverzekering van Yarden en de overlijdensrisicoverzekering van Allianz, dan ontvangt u een Pretparken & Dierentuinen Cadeau Card ter waarde van € 25 om met het gezin van te genieten. De cadeau card is te besteden bij pretparken en dierentuinen verspreid door het hele land. Van een kennismaking met het Afrikaanse wildlife in Safaripark Beekse Bergen, aapjes kijken in Apenheul tot een gezellige dag in Deltapark Neeltje Jans. Bekijk de actievoorwaarden.

Logo ARAG

Korting op juridische documenten

Als u vooraf de juridische zaken rond een overlijden goed regelt, kan dat achteraf een hoop getouwtrek schelen. Daarom bieden wij u de ARAG Notarisservice aan. Als u kiest voor de combinatie van de uitvaartverzekering van Yarden en de overlijdensrisicoverzekering van Allianz, ontvangt u 10% korting op juridische documenten zoals een samenlevingsovereenkomst of een testament met eventueel een voogdijregeling. U betaalt € 225,- in plaats van € 250,-. Na een telefonische intake stelt de ARAG Notarisservice het gewenste juridische document op. Dit document laat u vervolgens bekrachtigen op een door u gekozen notariskantoor bij u in de buurt. Snel, eenvoudig en betaalbaar.

Logo ARAG Bekijk uw situatie