Onze producten

Allianz en Yarden willen iedere Nederlander snel en eenvoudig inzicht geven in de financiële situatie na overlijden. Zodat u weet wat u achterlaat. Allianz is hierbij de aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen en Yarden de aanbieder van uitvaartverzekeringen. Door deze producten op één plaats samen te brengen, kunt u ze op elkaar afstemmen en hoeft u er ook maar 1 keer tijd aan te besteden. En dat scheelt!

Wat is het verschil tussen een overlijdensrisicoverzekering en een uitvaartverzekering? Een uitvaartverzekering is een levenslange verzekering en keert na het overlijden van u of uw partner een bedrag uit. De uitkering is bedoeld om de kosten van een begrafenis of crematie te betalen. Een overlijdensrisicoverzekering is een tijdelijke verzekering en keert uit als u of uw partner overlijdt vóór een afgesproken datum. De uitkering is bedoeld om bijvoorbeeld de hypotheek, de huur of de kinderopvang te kunnen blijven betalen als één inkomen wegvalt.

Om u zo volledig mogelijk inzicht te geven in de uitvaartverzekering van Yarden en de overlijdensrisicoverzekering van Allianz, hebben we een aantal documenten voor u op een rij gezet.

Yarden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Allianz Overlijdensrisicoverzekering

Bekijk uw situatie