Over deze website

Gelukkig maakt u het niet vaak mee. Het overlijden van een dierbare. U wordt geconfronteerd met zaken waar u nooit over heeft willen nadenken of totaal geen weet van heeft. Uit onderzoek blijkt dat de meeste Nederlanders niet weten wat ze financieel achterlaten. Om die reden hebben Allianz en Yarden de handen ineen geslagen.

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat het betekent. Wat voor een impact een overlijden heeft, wat er door u heen gaat en wat u allemaal moet regelen. Wij weten hoe fijn het is als u zich geen zorgen hoeft te maken, over straks als u er niet meer bent. En weten hoe fijn het is wanneer uw nabestaanden zich geen zorgen hoeven te maken. Wij willen iedere Nederlander snel en eenvoudig inzicht geven in de financiële situatie na overlijden. Zodat u weet wat u achterlaat.

Advies op maat

Op deze website kunt u een inventarisatie maken van de financiële situatie van uw nabestaanden na uw overlijden, met mogelijke verzekeringsoplossingen en de bijbehorende premies. Allianz is hierbij de aanbieder van overlijdensrisicoverzekeringen en Yarden van uitvaartverzekeringen. Door deze oplossingen samen te brengen, kunt u ze op elkaar afstemmen en hoeft u er ook maar één keer tijd aan te besteden. Voor advies op maat kunt u terecht bij uw financieel adviseur. Hij is u graag van dienst. Via uw adviseur sluit u desgewenst de verzekeringsoplossingen af. De gegevens die u op deze website invult, worden niet opgeslagen of doorgegeven aan een adviseur, tenzij u hier zelf toestemming voor geeft.

Wie is Allianz

Allianz is onderdeel van Allianz Group, een van de grootste financiële instellingen ter wereld met ruim 85 miljoen klanten. Wereldwijd werken zo’n 151.000 medewerkers in ruim 70 landen aan de belangen van onze klanten. Bij Allianz kunt u terecht voor schadeverzekeringen, levensverzekeringen, inkomensverzekeringen en vermogensbeheer. Ons hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Rotterdam. Als wereldwijde financiële dienstverlener stelt Allianz betrouwbaarheid en service voorop. Wij luisteren naar en leren van onze klanten. Op basis daarvan maken we keuzes in de samenstelling van ons aanbod en de manier waarop wij de markt benaderen. De betrokkenheid en inzet van onze medewerkers, onze kennis van risico’s en bijbehorende producten en diensten vormen onze kracht. Voor meer informatie: www.allianz.nl.

Wie is Yarden

Met bijna 100 jaar ervaring en een vereniging van bijna één miljoen leden is Yarden dé uitvaartorganisatie van heel Nederland. Als afscheidsspecialist ondersteunt en inspireert Yarden bij het organiseren en verzorgen van een passende begrafenis of crematie. Door voorlichting en met het initiëren van diverse activiteiten wordt bewustwording over leven, dood en afscheid bevorderd. Yarden maakt een persoonlijk afscheid voor iedereen bereikbaar en betaalbaar, omdat een goed afscheid mensen verder helpt. Met 200 vrijwilligers, 900 medewerkers (waaronder 102 lokale uitvaartverzorgers), 41 uitvaartcentra, 24 crematoria en 9 begraafplaatsen in Nederland is Yarden altijd bij u in de buurt. Voor meer informatie: www.yarden.nl.

Bekijk uw situatie