Alles draait om die ene zak!

Voortaan heb je een mooi mikpunt voor je restafval: die ene zak, in die ene week, per persoon.
Dat is niet altijd makkelijk, maar je weet waar je het voor doet. En daarom gaan we elkaar helpen.

Om te beginnen natuurlijk met de zak zelf. Lekker opvallend, in frisse kleurtjes, zodat je steeds weer denkt:
o ja, ik wil weten wat ik achterlaat!

Download de
Weet Wat Je Achterlaat App

En omdat elk seizoen zijn eigen kleuren heeft, hebben we ook de zakken in 4 seizoenskleuren.

Die kleur, dat is meteen ook een uitdagend geheugensteuntje. Want je wilt natuurlijk niet bijvoorbeeld al in een lenteweek de zomerzakken moeten ‘aanbreken’. Dus als je lekker gaat, met je afvalscheiden, week-na-week, dan heb je elk seizoen ook genoeg zakken. En die Weet wat je achterlaat zak, die past gewoon in de meeste afvalbakjes (meestal zijn die 10 liter). In de keuken, in de badkamer – goed blijven scheiden lukt zo overal!

Hoe kom je aan die speciale zak?

De eerste rol van 12 stuks krijg je GRATIS. Gewoon als bedankje dat je mee gaat doen. Download de app, geef je op voor Weet wat je achterlaat en je krijgt in de app een digitale voucher om je welkomstrol op te halen bij een van onze partners. In ruil voor die voucher krijg je de zakken van het seizoen – dan kun je meteen al heel wat weken vooruit!

En de volgende rol, die koop en betaal je veilig in de App (€0,75 voor een rol van 12 stuks). Ook dan krijg je een digitale voucher waarmee je je rol(len) ophaalt, bij de servicebalie van een van onze partners. Kies zelf waar en wanneer jou het handigst uitkomt:

  • HEMA Wijchen - Spoorstraat 15
  • JUMBO - Winkelcentrum Zuiderpoort
  • Sfeerderij de Gouden Engel - Touwslagersbaan 3