De app

Download ‘m snel, want de app, dat is het kloppend hart van Weet wat je achterlaat. Hier vind je alles wat je wat je helpt om nog beter je restafval te kunnen scheiden.

Die app wil je op je phone!

Download de
Weet Wat Je Achterlaat App

Weet wat je in huis haalt

Met de app weet je: ‘ik ga niks meer missen’. Zoals volop tips
die het je nog makkelijker maken om goed afscheid te nemen van je afval. Elk seizoen weer: na dat uitgebreide Kerstdiner, die zomerse picknick of die grote voorjaarsschoonmaak. Als deelnemer weet jij er wel raad mee – en dat zit ‘m al in weten wat je in huis haalt… Want hoe scherper je bent bij je boodschappen, shoppen of thuisbezorgen, hoe minder restafval je over houdt. En dus doe jij lekker lang met dat ene zakje-voor-een-week! Daarom krijg je in de app ook regelmatig tips en weetjes over wat je in huis haalt – of dus juist niet.

Nieuwe zakken nodig?

Dat kan. Via de app. En ook alleen via de app, want je kunt ze verder nergens kopen. Exclusief voor Wijchenaren die meedoen aan Weet wat je achterlaat. Bestellen en betalen doe je in de app – daarna liggen je zakken voor je klaar, bij HEMA Wijchen.

Ook in de app: alle Dar-info op een rijtje

Grote kans dat je ‘m al had, de Dar-app – heel handig, met afvalwegwijzer en actuele ophaal-kalender. Nou, die app van onze afvalinzamelaar voor Wijchen hebben we meteen ook gelinkt in de app van Weet wat je achterlaat. Dan heb je meteen alles bij de hand, op 1 plek. Wel zo makkelijk.

Cadeautje voor jou! Scoor

jouw welkomstpakket

Je ziet: ‘t werkt!

Natuurlijk in de app: ook volop verhalen van andere Wijchense deelnemers. Hoe goed lukt het anderen? Hoe houden zij het vol? En hebben ze nog goeie tips? Je leest het allemaal in de app. Net als trouwens wat we met z’n allen, samen, weten te bereiken. Want allemaal leuk en aardig, maar je wilt natuurlijk ook weten dat het werkt. Daarom ontvang je in de app regelmatig updates en de laatste cijfers, via pushberichten. Zodat je steeds Weet wat je achterlaat – letterlijk en figuurlijk.