Cadeautje voor jou

Super dat je mee wilt doen! En dus ontvang je na je aanmelding niet alleen een rol van die opvallende zakken (12 stuks), maar ook zo’n handige Be O Bottle, gemaakt van planten (!). Neem ‘m vooral overal mee naar toe, als geheugensteuntje – voor jezelf, voor anderen.

Download de
Weet Wat Je Achterlaat App

Voor jou: het welkomstpakket

Hoe meer deelnemers, hoe meer we samen voor elkaar krijgen. Daarom: super dat je mee wilt doen! Voor jou en elke andere Wijchense deelnemer hebben we een gratis welkomstpakket. Om te beginnen: je eerste rol van 12 zakken, zodat je meteen aan de slag kunt, want ze passen gewoon in de meest gangbare afvalbakjes. Misschien even wennen, qua formaat en kleurtje, maar dat maakt het juist leuk.

Net zo leuk als die speciale BE O Bottle die we je meegeven. Handig, duurzaam (kan in de vaatwasser), in 2 frisse kleuren, compleet met het logo van Weet wat je achterlaat. De BE O Bottle is een jong Nederlands product, gemaakt van planten (suikerriet!) en is een echte ‘eye-catcher’. Je ziet meteen: weer iemand die goed bezig is!

Aanmelden

Meedoen aan Weet wat je achterlaat is eenvoudig: download de gratis app en geef je op via het aanmeldformulier. Zodra je je hebt aangemeld, ontvang je meteen ook de digitale voucher voor je handige welkomstpakket. Dat pakket ligt dan voor je klaar bij de servicebalie van onze Wijchense partners. Kies zelf waar jou het handigst uitkomt:

  • HEMA Wijchen - Spoorstraat 15
  • JUMBO - Herenstraat 17
  • JUMBO - Winkelcentrum Zuiderpoort
  • Service Apotheek Van Poppel - Buizerdstraat 99
  • Service Apotheek Wijchen-Zuid - Winkelcentrum Zuiderpoort
  • Sfeerderij de Gouden Engel - Touwslagersbaan 3

Let op: activeer je voucher pas als je bij de servicebalie staat.

Heb je eerst nog een vraag? Ga dan naar veelgestelde vragen of stuur ons een mail: info@weetwatjeachterlaat.nl