Jumbo Emilialoop mag rekenen op maatschappelijk partner Weet wat je achterlaat

Dwars door het centrum van Wijchen rennen, lekker op een zaterdagavond, dat is de Jumbo Emilialoop. Hoe Wijchens wil je het hebben? En dus is ook Weet wat je achterlaat van de partij, als maatschappelijk partner van de Jumbo Emilialoop, op zaterdag 13 mei.

Verstandig omgaan met je afval
Frank Cornelissen, voorzitter van de Jumbo Emilialoop, vertelt: ‘Duurzaamheid hebben wij als sport-evenement hoog in het vaandel en dat dragen we ook graag uit. In 2019 organiseerden we de eerste editie van de Emilialoop, toen was alles nog nieuw. Natuurlijk hebben we ons meteen ook druk gemaakt over het goed afscheid nemen van het afval dat je tijdens zo’n publieksevent toch ziet. Ook deze editie focussen we op zo min mogelijk restafval, zeker ook door goed te scheiden. Onze nieuwe maatschappelijk partner Weet wat je achterlaat is daarbij een flinke steun, bijvoorbeeld dankzij een aantal mooie afvalscheidingsstations. En natuurlijk geven ze volop aandacht aan het kilozakje, zodat je als Wijchenaar ook thuis  lekker aan de slag kunt!’

Zo Wijchens als wat
De Jumbo Emilialoop is een bijzonder publieksevenement dat zich prima leent om Wijchenaren, jong en oud, uit te dagen mee te doen aan Weet wat je achterlaat. Rondom de Emilialoop, vooral in het kasteel zelf, is er dan ook volop aandacht voor het downloaden van de app van Weet wat je achterlaat. Bovendien maak je kans op echt Wijchense prijzen, bij de speciale Weet wat je achterlaat-stand. Het Rad van Fortuin wacht op je… Zien we je daar?

Alles weten over de Jumbo Emilialoop? Check: https://emilialoop.nl/